2014. szeptember 15., hétfő

OBSESSED WITH... CLINIQUE CHUBBY STICKS


A Chubby Stick láz még akkor ragadott magával mikor még újdonságnak számított ez a ceruzához hasonlító rúzsforma. Ma már majdnem minden márka előrukkolt a saját verziójával, és bár lenyűgöző termékek kerültek a piacra én valahol mégis hűséges maradtam, és az eredeti Clinique stickek továbbra is a kedvenceim a kategóriában. 

"A stick-sztori"
Az egész szori egy ajakbalzsam ápoló tulajdonságaival rendelkező, kissé áttetsző rúzsformulával kezdődött ami a szokásos csomagolás helyett praktikus csavaros formában került a polcokra és hamarosan a női táskák és sminkkollekciók alapdarabjává vált. Ezek voltak az "eredeti" Chubby Stick-ek, amiket az Intense változatok követtek amik már egy igazán pigmentált rúzs színével ápolták továbbra is az ajkakat. És idén a család egy még különlegesebb taggal bővült - a Chubby Stick Cheek Colour Balm pirosítókkal, amik sikerétől hangos épp a bloggervilág. Nekem az eredeti és az Intense verzió néhány darabja van meg, de mivel nagyon-nagyon kíváncsi vagyok a pirosítókra nem kizárt hogy a jövőben még róluk is lesz szó a blogon...

A kis sminktöri után akkor rá is térnék miért is lehet annyira szeretni ezeket a kis ceruzákat, mert bizony nagyon lehet. Azt hiszem a kulcs az a bizonyos ápoló hatás amit minden felvitel után azonnal érzek, az a hidratáló hatás amitől használat közben és után is olyan kellemesen puhák lesznek az ajkaim - mint egy jó ajakbalzsam esetében. És ehhez társulnak a gyönyörű színek - a sima stickek esetében lágyak és visszafogottak, amik egy füstös szem tökéletes kiegészítői lehetnek; az Intense változatoknál pedig hihetetlen, egy húzással is tökéletesen fedő élénk árnyalatok amikhez már csak egy kis szempillaspirál kell és úgy léphetünk ki az ajtón mintha csak a divathetekre indultunk volna. A színskála szerintem nagoyn jól sikerült, a narancstól a sötétebb-barnás árnyalatig válogathatunk, azért én örülnék ha még néhány új taggal bővülne a közeljövőben a kínálat...matt verzióban...álmodozni lehet, nemigaz?! 

Az én kedvenceim:
• a hagyományos stickek közük a Chunky Cherry, kicsit pigmentáltabb mint a társai és a sötétebb, cseresznyés árnyalat instant felfrissülést ad az arcomnak és mindenhze megy. Szeretem.
• az Intense-ek kötül nagyon nehéz választanom, mert mindegyik csodálatos és ha tehetném begyűjteném az összes létező árnyalatot. Igazáből évszakoktól függően változik hogy melyiket használom leginkább - nyáron az élénk narancs Heftiest Hibiscust; télen a sötét bogyószínű Grandest Grape-et; a rózsaszín-piros Mightiest Maraschino-t pedig egész évben, ami egyébként az a  típusús piros amit nagyon könnyű viselni, a jolly joker.


Ritka az olyan formula ami a nők nagy részének működhet, de azt hiszem ez épp egy remek példa - az ápoló hatás adott, a színskála széles és az áttetszőtől az intenzívig mindenki megtalálhatja a maga számára megfelelő, tökéletes társat - az ajkainak mindenképp...




Ha Titeket is meghódított a Chubby Stick láz, írjátok meg melyik a kedvenc árnyalatotok! 
Esetleg tudtok egy klassz alternatívát és inkább mellette tettétek le e voksotok?







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

09 10