2014. június 6., péntek

OLAJOS KÉNYEZTETÉS A BŐRNEK - GARNIER OIL BEAUTY


Nagyon szeretem a Garnier testápoló termékeit, mert sok üzletben elérhetőek, ár-érték arányban verhetetlenek, a minőségük kiemelkedő és az illataikkal mindig levesznek a lábamról. Az új Oil Beauty termékek csak még inkább elmélyítették ezt az érzést, a testradír és a testápoló is fantasztikus. Termék legyen a talpán ami idén nyáron átveszi nálam a vezetést testápolás téren! 



Garnier Oil Beauty Tápláló Testápoló
Argán-, makadámdió-, mandula és rózsaolaj = mennyei illat és intenzív táplálás. Ez a testápoló hibátlan. És tényleg nem túlzok mikor ezt mondom. Körülbelül 2 perc alatt beszívódik, így reggel is nyugodtan használható; hihetetlen puha és selmyes lesz tőle a bőröm. És az illata! Időzzünk itt el egy kicsit...Épp most kentem be a kezem és nem tudok leállni a szagolgatással. Igen, ez fura, de egyszerűen mennyei illata van. Ezzel a mellékhatással nyugodtan számolhat aki ezt a testápolót használni fogja! :) A pumpás adagoló pedig csak hab az illatos tortán, mert elforgatjuk - jön a dolog, visszaforgatjuk - lezárva.
A könnyű állag miatt nyárra is tökéletes választás lehet, miközben intenzíven képes hidratálni az erős sugárzás miatt kiszáradt bőrt is. 


Garnier Oil Beauty Tápláló Testradír
Ugyanazok az értékes olajok taláhatóak benne, mint a testápolóban és ugyanezek az olajok felelősek azért is, hogy radírozást követően a bőr nagyon selymes és nemhogy kiszáradt, de hidratált lesz.  Főként apró fehér szemcsék gondoskodnak a radírozásról, amik nem durvák a bőrhöz, de épp elég erősek ahhoz hogy alaposan leradírozhassuk az elhallat hámsejteket. Egyszerűen kellemes érzés használni. 
Már régóta használom, de még most is meglepődöm mennyire puha lesz a bőröm, sokszor ki is hagyom utána a testápolót, mert egyszerűen nincs rá szükség. Azt hiszem egy ilyen bőrradír a nyáron nagy kincs lehet - egy lépést akár ki is húzhatunk, illetve nem kell vastagabb krémet használni.




Próbáltátok már az új Oil Beauty család valamelyik tagját?
Számotokra milyen a tökéletes nyári testradír és testápoló?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

09 10