2014. április 16., szerda

Teszt - Vichy Idéalia Eyes szemkörnyékápoló


Nemrég megmutattam milyen termékeket rejtettek a goodie bag-ek és ígértem hogy jönnek majd a tesztek is szépen sorban. Nos az első már itt is van! :) A Vichy-prezentáció során nagy hangsúlyt fektettek egy újdonságra ami megoldást nyújt minden, a szemkörnyékkel kapcsolatos problémára, miközben intenzíven ápolja is ezt az érzékeny területet. 



Elég egy mozdulat, és a szemkörnyék háromszorosan átalakul.

Az Idéalia szemkörnyékápoló:

- Semlegesíti a szem alatti sötét karikákat
- Kisimítja a szemkörnyéki ráncokat
- Korrigálja a szem alatti táskákat


Nekem szerencsére sosem volt nagy problémám a szemalatti területtel, nincsenek sötét karikáim vagy nagy táskáim, de mindig figyelmet fordítok az ápolására, este és reggel is használok valamilyen szemkörnyékápolót. Eddig a Clinique termékeire esküdtem, de bizony az utóbbi napokban az Idéalia Eyes átvette a hatalmat, minden reggel ezután nyúlok. A felvitelt megkönnyítendő egy különleges szilikon applikátor van a tubus végén, ami nagyon puha és abszolút alkalmas a feladatra, én mégis inkább a hagyományos módon, az ujjaimmal szeretem eldolgozni a krémet. Nagyon kellemes, hűsítő érzés mikor a bőrrel találkozik, ezt a frissítő hatását nagyon kedvelem, a felébredés részévé vált nálam. :) Elég egy vékony réteget is felvinni belőle a kívánt hatáshoz, és így hamar be is szívódik, a krémes mégis vizes állagnak köszönhetően pedig nagyon könnyű. Felvitelt után rögtön működésbe lépnek a ragyogást adó pigmentek, még mindig meglepődök rajta mennyire világosabb lesz a szemem alatti terület! Tényleg szinte ragyog, de természetesen nem extrém, glitteres módon, inkább finom fénnyel ami kinyitja és egy kis életet lehet a tekintetbe. Ami még rögtön látható, az az hogy kisimul a bőröm, a finom vonalak kevésbé látszanak. A hosszútávú ígéretek közt szerepel a szemkörnyéki ráncok kisimítása is, remélem ez így is lesz, bár még semmi komoly nem alakult ki ezen a téren, 25 évesen már bizony erre is oda kell figyelni, megelőzésként mindenképp érdemes. Bizony...:)


Itt jól látszódik a krém fényessége, talán szaténosnak mondanám. Szerintem az Idéalia Eyes szemkörnyékápolónak ez a legnagyobb fegyvere amivel optikailag rögtön megszépíti a tekintetet. Bár hivatalosan korrektorként is használható és valóban van egy kis színe, ez rögtön adaptálódik a bőrhöz és nem fed klasszikus értelemben. Olyan tekintetben kiváltható vele a korrektor, hogy akiknek nincsenek nagyobb problémái a szemkörnyéken elég lehet önmagában is a világosító hatása. Én például mióta használom nem viszek fel korrektort a szemem alá, egyszerűen nincs rá szükség és így még egy lépést is megspórolok reggelente. 

A krémet az érzékeny szemkörnyékkel rendelkezők és kontaktlencsét viselők is használhatják, illetve hypoallergén és paraben-mentes. 

Kapható: a Vichy partnergyógyszertáraiban
Ajánlott fogyasztói ára: 6999.- / 15 ml



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

09 10