2013. augusztus 8., csütörtök

Flormar Icy Top / IT02










Sziasztok! Edinánál találtam rá erre a lakkra, és afféle első látásra szerelem lett a dologból.:) Igazából külföldön már egy ideje hódítanak az ilyen jellegű pöttyös-mákos lakkok, és én mindig sóvárogva néztem róluk képeket, ugyanis nálunk hasonlót sem lehetett kapni. De csak míg a Flormar legújabb kollekciója nemrég meg nem jelent, és vele érkeztek a szebbnél szebb ilyen típusú lakkok. Köszönjuk Flormar! :)


Az Icy Top IT02 fedőlakk matt fekete pöttyöket és fehér hatszögeket és szálakat tartalmaz. Ezeknek a különféle formáknak köszönhető hogy ilyen izgalmas ez a fedőlakk, nagyon jól kiegészítik így egymást. Könnyen felkenhető, egy rétegben épp a megfelelő mennyiségű glitter kerül a körmökre, amiket nagyon könnyű egyenletesen eloszlatni. Gyorsan szárad, a finishe nem túl fényes, ezen természetesen fedőlakkal lehet javítani.

A körmeimen a Catrice Take It Mint lakkja szolgált alapként. Valamiért rögtön egy ilyen menta, vagy halványkék lakk jutott hozzá passzolóként eszembe. Mindenesetre érdemes valamilyen színes alapot választani, hogy a fekete-fehér glitterek teljes pompájukban érvényesülhessenek.:)

Ezzel a lakkal olyan finoman bohém hatást lehet elérni, különleges, mégsem extrém annyira hogy ne lehessen bárhol bevetni. Olyan típusú, amit az emberek megnéznek és azt mondják: "Hát ez nagyon jópofa."  és "De jól néz ki!". Vagy valami hasonlót. :D
Ár: 690.-


Mióta felkentem jó sokszor néztem a körmeimre, és azt hiszem ez a hatás ki fog tartani egy jó ideig. Alig várom már hogy más színek felett is kipróbálhassam. A neon lakkok és az Icy Top fedőlakk az idei nyár kedvencei nálam.



Nektek milyen lakkok jelentik a nyári életérzést?
Szép napot és továbbra is vigyázzatok magatokra ebben a nagy melegben! :)




3 megjegyzés:

  1. Nagyon vagány, remekül mutat!!

    VálaszTörlés
  2. gyönyörű*.*

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. Egy önálló mákos lakkot alkottál meg ezzel az alaplakkal kombinálva az icy topot, rendkívül tetszetős! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

09 10