2012. június 1., péntek

Új kedvenc sorozat - nem csak nőknek ;)



Hart of Dixie - karrier, szerelem, stílus és humor. Telitalálat.

Ha a Született feleségek volt a kedvenced, és szomorkodsz mert vége, és már kívülről fújod az öszes Szex és New York részt, ezt a sorozatot neked alkották. A Hart of Dixie azonban nem csak a csajos-romantikus sorozatok kedvelőinek szól, bárki figyelmét lekötheti, igen, még a pasikét is! :)



A sztori dióhéjban: Zoe Hart egy fiatal, csinos és igen ambíciózus orvos, aki karrierje érdekében bármit megtenne, még imádott New Yorkját is elhagyja egy csendes alabamai kisváros orvosi praxisáért. Bluebellben azonban több is vár rá mint a polgármester házi aligátora és a palacsintázós vasárnapi mise. 
Ott van például az életét felforgató,elengedhetetlen családi titok, az új munka, amiben nem is olyan könnyű helytállni és természetesen egy kisvároshoz képest igen jó férfi-felhozatal. Na meg a jó pasikkal járó féltékeny helyi női erők, élükon Lemonnal Breelanddal, aki érthetetlen módon a város legjobb pasijának birtokosa. Bluebell minden furcsasága ellenére elbűvölő hely, tipikus mindenki-ismer-mindenkit kisváros, gyönyörű környezteben kissé fura emberekkel és szokásokkal. Ide próbál Zoe beilleszkedni, több kevesebb sikerrel, és persze sok humorral. A sok izgalom közepette a csinos doktornő lassan (de azt hiszem biztosan) megváltozik, de mivel még csak egy évad ment le, még nem tudjuk pontosan mivé. :)

A sorozat "kívülről": A Hart of Dixie tele van stílussal, divattal és gyönyörű sminkekkel. Ha a sztori nem is köti le annyira az embert, még mindig ott van a szerintem nagyon jól kitalált és eltalált látvány. Itt nem speciális effektekre kell gondolni, hanem arra a technikára, ahogy a megjelenéssel tükrözik a karaktereket. Ez leginkább a két nagy ellenfélnél, Zoenál és Lemonnál keredik ki, kettejük stílusa ég és föld, de mindketten bámulatosak.:)


A jobb oldali sarokban a nagyvárosi stílusban induló Zoe Hart. Kedvencei a divatos sortok, és a jó magas sarkak egyszerú de nagyszerű színekkel, de laza pizsamában is igen  mutatós. 
Haj: hosszú,barna, kócosan göndör
Smink: hangsúlyos, általában füstös szem, natúr száj





A bal sarokban a nem enyhén vidékies Lemon Breeland. Nem mindig találja el az aktuális évszázadot, de legalább stílusosan teszi. Kedvencei a hosszú színes nyári ruhák, díszített kalapok, finom kesztyűk élénk, de mindig összeillő színekben.
Haj: rövid, szőke, formára szárított
Smink: hangsúlyos, gyakran pirosra festett száj, visszafogottabb szem


Mi kaphatsz a Hart of Dixie-től?
Közepes sztorit, jó karaktereket, némi csavart, sok humort, soksok stílust, nagyon szép látványt. Minden résszel kellemes 60 percet. A sorozat nem csak engem, de a páromat is meggyőzte! Szóval ajánlom mindenkinek. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

09 10